Er du vår nye superselger?

Er du vår nye superselger?

Northern Norway Travel jobber i dag med å skape arktiske opplevelser til turister som besøker Nord-Norge. Vi utvikler opplevelsesprodukter, destinasjoner og tilhørende transportløsninger i egen regi eller sammen med samarbeidspartnere.

Bærekraft er viktig for oss og alle produktene vi utvikler skal være autentiske og i henhold til FNs bærekraftsmål.

I dag tilbyr vi våre kunder nordnorske opplevelser som fjordopplevelser, nordlysturer, ulike historiefortellinger i form av byvandringer og museumsbesøk og transporttjenester.

Våre kunder er reisebyråer i hele verden, andre destinasjoner/destinasjonsselskaper, transportselskaper og hoteller. Kunden vår er også den enkeltreisende som kommer til Tromsø som vi møter i Storgata, på cruisekaia, i hotellresepsjonen, på messer og konferanser og over telefon eller epost.

Som selger hos oss har du et hjerte for arktisk opplevelser og det som er ekte og autentisk nord-norsk. Du trives med arbeidsoppgaver som spenner fra utvikling og salg av nye produkter til oppfølging av eksisterende kunder. Strategisk arbeide som basert på tilbakemeldinger fra markedet er med på å bestemme hvilke områder vi skal satse på for nysalg og selvsagt mersalg til eksisterende kundegrupper.

Hvem er du?

Du har jobbet med salg og er ivrig etter å bygge videre på dette.

Vi ønsker at du

  • Er effektiv. Du takler stress godt, og liker høyt tempo.
  • Jobber selvstendig. Tar ansvar, og finner lett gode løsninger.
  • Har gode kommunikasjonsevner både i norsk og engelsk. Og kanskje Tysk, Fransk, Portugisisk, Russisk, Mandarin og Nederlandsk
  • Har dokumenterte salgsresultater.
  • Kjenner til reiselivet

Vi tilbyr:

  • Utfordrende salgsstilling
  • Jobbe i et spennende marked i økning
  • Et godt arbeidsmiljø hvor vi ønsker å se hverandre lykkes

Send oss søknad og CV.

For mer informasjon kontakt stine@northernnorwaytravel.no eller ring 974 17 933.
Profile Summary

Gravatar Image
Comments are closed.